Ishockeygymnasium

Intresserad av vårt hockeygymnasium?

Kontakta Roland Zetterman 070-1891324.

*************************************************

Vill du vara med och utvecklas som spelare, i ett av Sveriges mest intressanta ishockeygymnasium samtidigt som du skaffar dig en gymnasieutbildning?
Då är du hjärtligt välkommen till Älvstrandsgymnasiet i Hagfors! Kvalitet och kompetens är våra ledord.


Vi samarbetar med VIKING HC och erbjuder dig som elev en unik möjlighet att kombinera studier med träning och matchspel. Ditt boende blir ett stenkast från skolan och med gångavstånd till såväl ishall som studierna. VIKING HC:s J18-lag spelar idag i division 1, och vi siktar på spel i Elitserien säsongen 2015-2016. Seniorlaget är ett ungt lag, under uppbyggnad. Målsättningen här är att bli ett topplag i division 2 under de närmaste två säsongerna, för att sedan avancera till division 1. Även en satsning på ett J20 lag kommer att ta sin form kommande säsong.

Din individuella utveckling, både som spelare ute på rinken och i skolbänken är det vi sätter främst på Ishockeygymnasiet i Hagfors.

Instruktörerna på Ishockeygymnasiet är ETU-utbildade och har stor erfarenhet på elitnivå inom både junior- och seniorhockey. Våra instruktörer, Roland Sätterman och Christer Rone har varit med och coachat många talangfulla spelare till Allsvenskan, SHL och NHL.

På Älvstrandsgymnasiet är konceptet närhet: skola, ishockey och elevboende finns inom ett par minuters promenad.