Ny hemsida

Nu har Hagfors kommun fått en ny hemsida!

Den nya hemsidan är lättare att hitta på än den gamla var, och vi har gjort sidan mer tillgänglig än den förra, bland annat via verktyget Talande webb för synskadade och möjligheten att översätta alla sidor via Google Translate.

Nytt för webben är också är att du kan gilla och/eller kommentera nyheterna här på förstasidan. Kommentarsfunktionen kommer att övervakas, och inlägg som strider mot lagen eller innehåller olämplig text (såsom personliga påhopp, rasistiska eller sexuella anspelningar med mera) kommer att raderas med omedelbar verkan.

Under rubriken På gång i högerspalten på förstasidan kommer vi att presentera saker som är under utredning inom Hagfors kommun. Tanken är att du skall kunna ta del av vad som händer innan det fattas politiska beslut.

I arbetet med den nya webben har vi bland annat haft hjälp av ett antal fokusgrupper, både anställda i Hagfors kommun och icke anställda. Vi vill rikta ett stort tack för värdefulla synpunkter till er!

Har du synpunkter på hemsidan är du välkommen att maila dem till oss i webredaktionen! Du når oss på e-postadressen infomaster@hagfors.se

Kommentarer

försöker hitta numret till kommunväxeln.. inte lätt!
Ingen mobilvetsion o omöjligt att hitta telefonnummer till kommunväxeln sådant ska finnas på första sidan Rörig o svårnavigerad
LEDIGA JOBB???
lediga jobb??
Tyvärr så är det VÄLDIGT svårt att hitta det man söker tummen ner
fjantar..... Wow ny hemsida än sen då?
Det är svårt att hitta till gymnasieelevernas scheman. Lite hjälp?

Hej!

Länk till schema finns i högerspalten på bland annat denna sida
http://www.hagfors.se/invanare/barnomsorg-skola

Inte så stor skilnad mot den förra. Kosta på ett utrymme för privata evenemang i kommunen. Geäven en ruta för politisk debatt. Vad tänker egentligen våra valda politiker i olika aktuella frågor?
Jag tar med mig dina funderingar om hur vi politiker bäst ger uttryck för hur vi tänker i olika frågor och hur det bäst kommer allmänheten till del. Jag tycker att det är en berättigad och intressant fråga.
Saknar länk till lediga jobb i kommunen liksom näringsliv över lag. Exempelvis företag och näringsverksamheter aktiva i kommunen mm
J*vlar vilket lyft! :)
Jag vill ha en ogilla knapp :)
Vill tillägga att jag gillar hemsidan, men ibland vill man kanske "ogilla" en nyhet etc.
Varför vill man lägga energi på att ogilla en nyhet?? Antingen gillar man en nyhet eller så gillar man den inte. Har väl exakt samma betydelse enligt min mening.
Hej ! Snygg hemsida, överskådlig och lätt att hitta. Bra gjort !!! OBS ! Evenemangskalender- ska väl stå 2011 ??? Svar: Hej och tack! Självklart skall det vara 2011! //Admin

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Inga HTML-taggar tillåtna

Mer information om formateringsmöjligheter