Hjälptjänster

logo

Människan och atleten

Är idrott det roligaste du vet? Lokal Idrottsutbildning (LIU) kan vara en bra lösning för just dig!

Lokal Idrottsutbildning (LIU) vänder sig till dig som är intresserad av sport och tillhör en förening med tränare. Alla idrotter går att kombinera med vår egen idrottsutbildning - Människan och atleten

Du bör vara tävlingsaktiv eftersom delar av kurserna inriktar sig på tävlingsförberedelser. LIU ger dig möjlighet att kombinera ditt skolarbete med ditt idrottande.

Människan och atleten samlar alla LIU-idrotter som vi bedriver på skolan. Just nu har vi elever som är aktiva inom innebandy, ishockey, dans, bandy, bowling, fotboll, orientering, e-sport, och ridning. Om du är aktiv inom en helt annan sport så kan du också söka.

Via Människan och atleten har du två pass per vecka med fysisk träning och teori på skolan samt genomför övrig träning i hemmaklubben. Du väljer din idrott utifrån ditt specialområde och får möjlighet till ett schemalagt tillfälle per vecka för träning med din förening.

Instruktörerna inom Människan och atleten jobbar tillsammans med dig och din föreningsledare för att du ska kunna utvecklas inom just din idrott. Det unika med Människan och atleten är att det är en mötesplats för alla olika idrotter och att även du som utövar en idrott med få aktiva kan kombinera din idrott med studier. Möjligheten att träffa och utbyta erfarenheter med andra idrottare är en tillgång i din egen utveckling.

Sidansvarig

Senast ändrad

2018-12-05

KONTAKTUPPGIFTER

Studie-och yrkesvägledare
Karin Pihlström
0563-18870
karin.pihlstrom@edu.hagfors.se

Idrottsinstruktör
Malin Pfeiffer malin.pfeiffer@edu.hagfors.se


 

LÄNKAR

E-sport

Innebandy

Ishockey

Dansgestaltning

Blanketter

KONTAKT

Måndag-torsdag 8.00-17.00
Fredag 8.00-16.00
0563-185 00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se