Hjälptjänster

logo

Handelskammaren rullade in i Hagfors

Igår arrangerade Handelskammaren Värmland en nätverksträff i Hagfors över en varm soppa och kaffekopp. Ungefär 60 deltagare träffades och knöt nya kontaker.

Handelskammaren på rull är en mobil nätverkslunch i två akter. Ort för ort åker de genom Värmland och träffar det lokala näringslivet. På träffarna får deltagarna nätverka, inspireras, göra affärer och njuta av en god lunch. Nätverksluncherna anordnas 16 gånger under våren i olika städer i Värmland. Det är ett sätt för Handelskammaren att lyssna in vad deras medlemmar tycker är viktigt, ett tillfälle att berätta om deras verksamhet och framförallt ett roligt sätt att träffas.

I Hagfors träffades personer från olika lokala och regionala företag och organisation och representanter från Hagfors kommun. Frida Johansson, Vd, och Mikael Björemo, kommunikatör, från Handelskammaren modererade lunchträffen som förutom en värmande soppa innehöll intervjuer, minutlånga presentationer och en trisskrapning. Deltagarna fick också gå en presentationsrunda där de fick berätta vad de heter, vilket företag eller organisation de representerar och vad de söker under träffen. Bland svaren fanns både klassiska önskemål som ”nya kunder”, ”att lära känna andra företagare” och ”samarbeten” men också ”använd matolja”, ”fiber” och ”en bilmekaniker för att fixa min bil”. Under fikapausen fick alla möjlighet att mingla, skapa nya kontakter och kanske hitta den där bilmekanikern de sökte.

På scenen intervjuades Pernilla Bosdotter Nykvist, VD på Platea, Åsa Johansson, kommunalråd Hagfors kommun och Stefan Sjögren, logistikchef på Uddeholm AB. Förutom att berätta om deras verksamheter kretsade diskussionerna kring hur de tänker kring landsbygdsutveckling, hur man kan få fler att flytta till kommunen och hur viktig fiber är för digitalisering.

Pernilla Boström Nykvist blir intervjuad

Pernilla Bosdotter Nykvist, VD på Platea, blir intervjuad av Mikael Björemo och Frida Johansson från Handelskammaren.

Handelskammaren Värmland är en regional och oberoende medlemsorganisation som arbetar för att utveckla det värmländska näringslivet. Tillsammans med sina medlemsföretag hoppas de skapa ökad tillväxt, konkurrenskraft och lönsamhet i länet

Publicerad av

Publicerad datum

KONTAKT

0563–185 00
Måndag–fredag 08.00–16.00
Lunchstängt 12.00–13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se