logo

Ny barn- och bildningschef från hösten 2016

Idag blev det klart vem som blir ny barn- och bildningschef i Hagfors kommun. Från och med senast början av oktober 2016 tar Tove Frostvik över uppdraget från Jan Lilja, tillförordnad barn- och bildningschef.

Tove Frostvik kommer närmast från Karlstads kommun där hon arbetat som chef för vuxenutbildningen. Hon har tidigare arbetet som rektor för Solbergagymnasiet i Arvika och lärare i flera kommuner. Sammanlagt har hon ungefär 20 års erfarenhet av skolsektorn.

Tove Frostvik, ny barn- och bildningschef

- Det känns jätteroligt och spännande. Verksamheterna som jag får ansvara för som barn- och bildningschef känns som väldigt breda, allt från vanlig skolverksamhet till kultur och bibliotek. Att söka mig till just Hagfors kommun kändes naturligt, när jag läste på om Hagfors kändes det som en intressant utvecklingskommun som tar sikte mot framtiden, berättar Tove.

Jan Lilja, som sedan våren 2016 varit både kommunchef och tillförordnad chef för barn- och bildningsenheten, är nöjd med rekryteringen.

- Jag tycker att det känns väldigt bra. Det känns som en naturlig matchning och att det inte var en slump att Tove sökte sig till oss. Vi hälsar henne välkommen och ser fram emot en spännande höst, säger han.


Publicerad av

Publicerad datum

KONTAKT

0563–185 00
Måndag–fredag 08.00–16.00
Lunchstängt 12.00–13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se

Följ Hagfors kommun på facebook.