logo

Framtidsarvets fjärde stipendium har delats ut

I samband med Hagforsyrans andra dag i Uddeholm passade Hagfors kommun på att uppvakta Claes-Henrik och Brittmari Engström med ett Framtidsarvsstipendium.

Motiveringen:
Claes-Henrik och Brittmari Engström är goda representanter för det ideella engagemangets betydelse för samhällsutveckling.

Med framsynthet och uthållighet har paret Engström lett utbyggnaden av fiber i Uddeholm. Claes-Henrik och Brittmari har i all anspråkslöshet drivit fiberprojektet framåt från att knacka dörr för att väcka intresse till att följa upp att allt fungerar. Många gånger är det den lågmälda och stilla uthålligheten som till slut är avgörande för förändring och utveckling, inte alltid det bullriga och forcerade.

Claes-Henrik och Brittmari representerar den enskilda människans kraft att förändra utan att göra anspråk på medaljer och bekräftelse.

Claes-Henrik och Brittmari är värdiga representanter för ödmjukhet och Framtidsarvet 2016.

Stipendiaterna Claes-Henrik och Brittmarie Engström tillsammans med Utvecklingschef Lars Nyborg och kommunalråd Åsa Johansson

Stipendiaterna Claes-Henrik och Brittmarie Engström tillsammans med Utvecklingschef Lars Nyborg och kommunalråd Åsa Johansson

Publicerad av

Publicerad datum

KONTAKT

0563–185 00
Måndag–fredag 08.00–16.00
Lunchstängt 12.00–13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se

Följ Hagfors kommun på facebook.