logo

Må bra-mässa för bättre livskvalitet

Lördag 8 oktober är det dags för årets Må bra-mässa. Årets tema är hjärtat och Hagfors kommun finns på plats med flera av våra verksamheter för att belysa frågan om hälsa från många olika perspektiv.

Må bra-mässa

- Det är kul att vi tillsammans arrangerar denna mässa som ska skapa ett friskare Hagfors och öka vår livskvalitet. Att må bra är ett stort begrepp som täcker in många olika saker men också många verksamheter inom Hagfors kommun. Vi på turistinformationen kommer bland annat att prata om vandring och vandringsleder, biblioteket kommer att berätta om det digitala biblioteket med E-böcker och E-tidningar samt elektroniska hjälpmedel för dig med läsnedsättning för att nämna några exempel medan kommunrehab pratar om förebyggande hälsoarbete, säger Madelene Andersson, turismansvarig i Hagfors kommun.

Årets mässa har tema hjärtat och bjuder på en föreläsning av Urban Haga, avdelningschef på hjärtmottagningen i Karlstad. Över 30 utställare kommer att finnas på plats och förutom ovan nämnda finns även Hagfors kommun representerade med anhörigstöd, räddningsstjänsten och socialpsykiatrin som alla belyser hälsa ur olika perspektiv. Mässan är på Hotell Monica och är öppen 11.00-16.00. Inträde är kostnadsfritt och lunch och kaffe kan du köpa på plats 11.00-14.00.


Publicerad av

Publicerad datum

KONTAKT

0563–185 00
Måndag–fredag 08.00–16.00
Lunchstängt 12.00–13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se

Följ Hagfors kommun på facebook.