logo

Framtidsarvet 2016 avrundades med gemensam middag

I torsdags förra veckan avslutades Framtidsarvet 2016 med en middag för årets stipendiater. Deltog gjorde Ingalill Lindgren, Tomas Pettersson och Claes-Henrik och Brittmari Engström som mottog stipendier i år samt kommunalråd Åsa Johansson, utvecklingschef Lars Nyborg och näringslivsutvecklare Fredrik Igelström. Saknades under kvällen gjorde stipendiaterna Anders Olsson och representanter för Hemgården AB vilka tyvärr fick förhinder i sista minuten.

Ingalill Lindgren har fått det blåa diplomet som representerar hjälpsamhet och vänlighet, Tomas Petterson fick det gula diplomet för eld och glöd, Hemgården AB mottog ett grönt diplom för sin hantverksskicklighet, Claes-Henrik och Brittmari Engströms bruna diplom representerar ödmjukhet och Anders Olsson röda diplom representerar järnvilja. Förutom diplom och blommor för sina insatser mottog stipendiaterna också en summa på 1000 kronor att skänka till valfri mottagare. Stipendiaterna har valt följande mottagare: Anders Olsson – Majblommeföreningen, Ekshärad/Hagfors, Paret Engström - IK Viking orienteringsklubb, ungdomsverksamhet, Tomas Pettersson - Lions Hagfors, Ingalill Lindgren - Rädda Barnen Hagfors, Hemgården AB – Barncancerfonden.

- Enskildas handlingskraft och goda föredömen är det som formar – och har format – vår bygd. Våra mottagare är förebilder vars insatser ger oss ett friskt näringsliv, ett aktivt föreningsliv och en fungerande välfärd. Det är viktigt att lyfta alla dessa människor som vi har i vår kommun och visa vår uppskattning. Ofta sker deras stordåd i det tysta, med Framtidsarvet hoppas vi att vi även i år har lyft de insatser och det engagemang våra mottagare står för, säger Fredrik Igelström, näringslivsutvecklare och ansvarig för Framtidsarvet 2016.

Framtidsarvet 2016

Publicerad av

Publicerad datum

KONTAKT

0563–185 00
Måndag–fredag 08.00–16.00
Lunchstängt 12.00–13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se

Följ Hagfors kommun på facebook.