logo

Årets inspiratörer utsågs under Inspirationsdagarna

Vård- och omsorgsavdelningen och sociala avdelningen har under tre dagar arrangerat Inspirationsdagar för sina medarbetare. Under första dagen delades även utmärkelsen Årets inspiratör ut inom respektive verksamhetsområde.

De cirka 550 medarbetarna inom verksamheterna fick dela på sig under tre dagar för att få plats på Hotell Monica. Där har de lyssnat på föreläsningar om organisation och styrning, dokumentation, processer och attityder och avslutningsvis fick de glödande inspiration till att "våga mer än vi törs". För två av medarbetarna blev den första dagen kanske extra inspirerande när de fick motta diplom, blommor och utmärkelsen Årets inspiratör, som i år delades ut för första gången.

- Årets Inspiratör är en medarbetare som har ett gott bemötande samt ett positivt och professionellt förhållningssätt som gör skillnad för vård- och omsorgstagare, anhöriga och kollegor, säger socialchef Monica Hammar och vård- och omsorgschef Eva Alama.

Alla medarbetare inom avdelningarna har fått nominera fritt. Sammanlagt blev 20 personer och en grupp nominerade: Agneta Skogholm, Anita Rehnberg, Anna Lindberg, Anna-Maria Florell, Ann-Sofie Eriksson, Catarina Hollsten, Emma Svärd, Eva Jönsson, Ewa Lundberg, Eva Sjöö, Grupp 5, Gullvivan Sättragården, Helene Jansson, Jenny Bergqvist, Lena Svanberg, Louise Jonasson, Louize Antonsen, Marita Järvstråt, Melat Berisha, Sabina Byberg, Simone Rothenpieler, Sven-Erik Henriksson.

nominerade Inspiratörer

Årets inspiratörer blev Sven-Erik Henriksson, som arbetar på Björkdungen ESA, och Eva Jönsson, som arbetar på Sättragården, med följande motiveringar:

Sven-Erik Henriksson
Med sin förmåga att med stolthet och engagemang utföra varje arbetsuppgift med en glad och positiv inställning där den enskildes förmågor sätts i fokus. Sven-Erik Henriksson är en fin förebild, som i jobbet stödjer sina arbetskamrater och uppmanar alla att se möjligheter i de arbetsuppgifter som utförs.

Eva Jönsson, Sättragården
En inspirerande, positiv och glad person som bryr sig och gör det lilla extra, för henne är ingenting omöjligt!

Ett stort grattis till alla nominerade och Sven-Erik och Eva önskar resten av Hagfors kommun också!

Publicerad av

Publicerad datum

KONTAKT

0563–185 00
Måndag–fredag 08.00–16.00
Lunchstängt 12.00–13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se

Följ Hagfors kommun på facebook.