logo

Bra betyg för hemsidan

Hagfors.se har blivit mycket bättre enligt Sveriges kommuner och landsting (SKL): förra året fick vi 63% av maxpoängen, i år har vi ökat till hela 87% av maxpoängen och hamnat på plats 36 av 290 kommuner!

Utgångspunkten för SKL:s årligen återkommande webbplatsundersökning har varit att se på den information som finns på webben utifrån sidbesökarens perspektiv. Finns det enkel och relevant information som den som besöker kommunens hemsida rimligen kan förvänta sig? Totalt har SKL under flera år använt cirka 250 frågor som berört flertalet av kommunens verksamhetsområden.

- Dessa frågor var en mycket viktig del i arbetet med att bygga upp nya hagfors.se som lanserades i maj, säger Kattarina Leander, webbansvarig hos Hagfors kommun. Vi har förbättrat innehållet på hemsidan inom flera områden, och allra bäst har vi lyckats med handikappomsorgens och samhällsbyggnadsavdelningens sidor, där vi fick full pott (100%) i undersökningen. Arbetet med att förbättra hagfors.se pågår ständigt. I vårt målkort står att vi ska nå 90% i SKL:s webbplatsundersökning år 2017, och det kommer vi att klara med råge. Länk till annan webbplats.

Läs hela rapporten här. Länk till annan webbplats.

Publicerad av

Publicerad datum

KONTAKT

0563–185 00
Måndag–fredag 08.00–16.00
Lunchstängt 12.00–13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se

Följ Hagfors kommun på facebook.