logo

Ny samhällsbyggnadschef från 1 juli

Nu är det klart vem som blir Hagfors kommuns nya samhällsbyggnadschef. Från och med 1 juli 2017 tar Louise Sjöholm över rollen efter Kenneth Eriksson.

Louise är sedan 2011 fastighetschef och var innan det fastighetsekonom inom kommunen, ett område hon också har en utbildning i. Louise är med andra ord välbekant med både samhällsbyggnadsavdelningen och Hagfors kommun.

- Det känns fantastiskt rolig och hedrande att få detta förtroende! Samhällsbyggnadsavdelningen är välskött med bland annat tydliga mål och uppdrag, ansvarsfördelning och styrning. Jag ser fram emot att vara med i den fortsatta implementeringen och utvecklingen av det som gjorts hittills. Vi har otroligt kompetent personal, det ska bli roligt att få utveckla deras kompetenser, lyfta våra duktiga medarbetare och jobba vidare med dialog och transparens – både internt hos medarbetare men också externt mot medborgare. Även om jag funnits inom kommunen länge får jag ju andra uppgifter och ansvar, min första tid kommer handla mycket om att sätta mig in i en ny roll och lära känna mina kollegor och verksamheten på nytt - och utifrån det kunna fånga upp våra behov i framtiden, säger Louise Sjöholm.

Louise blir nu den fjärde kvinnan i ledningsgruppen som består av 10 personer. Tjänsten som fastighetschef kommer att utlysas inom kort och nuvarande samhällsbyggnadschef Kenneth Eriksson slutar sin tjänst sista juni.

Publicerad av

Publicerad datum

KONTAKT

0563–185 00
Måndag–fredag 08.00–16.00
Lunchstängt 12.00–13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se

Följ Hagfors kommun på facebook.