Hjälptjänster

logo

Tillförordnad socialchef utsedd under rekrytering

Från och med måndag 2 oktober börjar socialchef Monica Hammar en ny tjänst som förvaltningschef för lärande och arbete i Forshaga kommun. Då rekrytering av en ersättare fortsatt pågår kommer Ann Sjögren Bengtsson att gå in som tillförordnad socialchef från oktober och fram till att en ny chef kan tillträda.

Ann Sjögren Bengtsson arbetar idag inom Sociala avdelningen som verksamhetschef för LSS (kommunens arbete som styrs av Lagen om Stöd och Service) och socialpsykiatri. Rekryteringsprocessen för ny socialchef är redan påbörjad och sista ansökningsdatumet har passerat för att söka tjänsten. Ann kommer därför att vara tillförordnad chef tills någon ny person kan börja.

- Som socialchef i Hagfors har jag tillsammans med mina medarbetare haft förmånen att driva och utveckla sociala avdelningens viktiga arbete inom socialtjänst, arbetsmarknadsfrågor och LSS. Efter nio år på tjänsten känns det som rätt tid för mig att gå vidare till nya utmaningar och utvecklingsfrågor. Jag är väldigt glad över att Ann kunde tänka sig att ta över under rekryteringsperioden. Hon har en gedigen erfarenhet av ledningsarbete och det känns väldigt tryggt att lämna över till henne, säger Monica Hammar.

Publicerad av

Publicerad datum

2017-09-08

KONTAKT

0563-185 00
Måndag-fredag 08.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se