Hjälptjänster

logo

Välkommen på torginvigning

I över ett år har vi burit på en hemlighet, så stor att bara en handfull personer har fått äran och förtroendet att bära den. Du kanske tror att torget är helt färdigt, men där har du fel. Något saknas nämligen på torget.

Vår hemlighet kommer att få dig känna stolthet över att vara Hagforsbo. För när det kommer till detta har vi inte gjort som alla andra - vi har gått vår egen väg.

30 september delar vi vår hemlighet med dig när vi tillsammans inviger nya torget - vår gemensamma mötesplats och vardagsrum. Platsen där vi ska mötas, trivas och skapa härliga minnen många år framöver.

Vi kommer att skapa historia, och vill att du är med och skapar den med oss.

Ta det av det fullspäckade programmet nedan.

12.00-14.00 Officiell invigning av nya torget

Louise Sjöholm, samhällsbyggnadschef och Åsa Johansson, kommunalråd håller tal och inviger torget under festliga former. Hemligheten kommer äntligen att avslöjas.

30 års-jubilerande Damorkestern bjuder på en folklig och omväxlande underhållning. Medryckande låtar och finstämda klanger fylls av både kärlek och humor med värmländsk brytning förstås.

De sång- och musiktokiga syskonen Bova & Bove kommer på besök för att sjunga, spela och skoja!

19.00 Ljusfest på torget med underhållning
Upplev vår nya mötesplats ”by night”. Vi myser till det ordentligt genom att tända upp all ny belysning och smyckar torget med massor av marschaller. Det lokala bandet Skuggfolk bjuder på förstklassig underhållning.

Publicerad av

Publicerad datum

2017-09-26

KONTAKT

Måndag-torsdag 8.00–17.00
Fredag 8.00–16.00
0563-185 00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se