logo

2017 års inspiratörer inom individ- och omsorgsutskottets verksamheter är Sabina Byberg Sonesson och Maria Kihl

Varje år får en medarbetare inom sociala avdelningen respektive vård- och omsorgsavdelningen utmärkelsen "Årets inspiratör". En jury har valt ut de två inspiratörerna utifrån förslag/nomineringar som arbetskamraterna fått lämna in.

Sabina Byberg Sonesson och Maria Kihl

- Årets Inspiratör är en medarbetare som har ett gott bemötande samt ett positivt och professionellt förhållningssätt som gör skillnad för vård- och omsorgstagare, anhöriga och kollegor, säger vård- och omsorgschef Eva Alama och tf socialchef Ann Sjögren Bengtsson.

Vård- och omsorgsavdelningens inspiratör 2017 är Sabina Byberg Sonesson. Juryns motivering:
Sabina Byberg Sonesson är en entusiastisk person som lätt smittar av sig sin glädje och engagemang på andra. Hon har ett stort och modigt hjärta som visar stor omtanke och omsorg i mötet med alla människor. Sabina är en inspirerande, kreativ, drivande kraft framåt, som visar på stort mod att våga prova nya saker genom att utmana sig själv och andra att gå nya vägar. Sabina är en självklar inspiratör av många anledningar men främst för att hon själv inte ser vilken fantastisk kollega, medarbetare och medmänniska hon är.

Sociala avdelningens inspiratör 2017 är Maria Kihl.
Juryns motivering:
Maria Kihl är alltid positiv, glad och trevlig, arbetar med mottot ”ingenting är omöjligt”. Hon är en person som i sitt arbete har ett mycket professionellt bemötande och alltid har den enskildes bästa i åtanke. Maria har modet att på ett positivt sätt anta nya utmaningar och förändringar. Hon vill och vågar arbeta för utveckling och nytänkande.

Här är alla som var nominerade:
Anna-Maria Florell
Charlotta Nyborg
Emma Svärd
Helene Jansson
Lena Jansson
Lina Forsberg
Lisbet Lippa Persson
Louise Jonasson
Louize Antonsen
Maria Persson
Maria Kihl
Maud Wallin
Mona Andersson
Sabina Byberg Sonesson
Sofia Östlund Svansson
Ulrica Sjögren

Publicerad av

Publicerad datum

KONTAKT

0563–185 00
Måndag–fredag 08.00–16.00
Lunchstängt 12.00–13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se

Följ Hagfors kommun på facebook.