logo

Stort kalas när Skolgatan invigdes

Tal, bandklippning, dans, eldjonglering, ansiktsmålning och trolleri. Invigningen av Skolgatan innehöll precis allt som en ordentlig invigning ska innehålla.

23 november invigdes Skolgatan med pompa och ståt. Många hagforsbor trotsade det kalla och regninga vädret för att titta på uppträdanden och ta del av butikernas erbjudanden.

Kvällen började med fart och fläkt. Den internationellt kända koreografen Lidia Wos och hennes tre dansare Sofia Wirzén, Tanja Tamminen och Tove Klang bjöd på ett snyggt och fartfyllt nummer som fick igång publiken. Iklädda reflexer dansade de från Hälsohuset ner till Direkten vilket skapade härliga och spännande effekter när de rörde sig till musiken.

Väl framme vid Direkten var det dags för Åsa Johansson, kommunalråd, att hålla tal och klippa bandet.

- Idag tar vi ett stort och viktigt steg för Hagfors centrums fortsatta utveckling. Just den här dagen blir ett ordentligt startskott på Skolgatas nya era som en öppen, välkomnande och vacker gata där det är enkelt att trivas, strosa och ta del av allt som vårt centrum har att erbjuda.

Multitalangen Joakim Ekstam från Forshaga trollade bort besökarna totalt med sina trick. Han bjöd också på förstklassig underhållning i sitt nummer där han jonglerade med eld. Berggården var också på plats och erbjöd ansiktsmålning för de allra minsta.

Tack!
Vi vill rikta ett stort tack till våra härliga företagare på gatan för ett fint samarbete. Tack till alla våra duktiga medarbetare och entreprenörer som har gjort ett kanonjobb med gatan och slutligen, tack till dig som var med och gav Skolgatan en bra start på sitt nya liv.

Publicerad av

Publicerad datum

KONTAKT

0563–185 00
Måndag–fredag 08.00–16.00
Lunchstängt 12.00–13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se

Följ Hagfors kommun på facebook.