logo

Flyget slår alla tiders rekord- fler resenärer än någonsin

Aldrig tidigare har så många rest med flyglinjen Torsby-Hagfors-Arlanda.

Från vänster: Frida Persson, incheckning, Lars Karlstam, flygplatschef, Louise Sjöholm, samhällsbyggnadschef och Åsa Johansson, kommunalråd var på plats och delade morgonstunden med resenärerna.

Flyglinjen Torsby-Hagfors-Arlanda slår nytt rekord i antalet resenärer. I år har hela 6642 personer rest till och från Stockholm. På måndag kommer det tidigare rekordet från 2000 (6683) att slås om alla resenärer som bokat en plats tar flyget som planerat.

- Idag slår vi resenärsrekord. Vi firar därmed all time high, aldrig någonsin tidigare har så många resenärer valt att flyga till eller från Hagfors. Responsen ger oss bekräftelse på att vi möter våra resenärers behov av effektiva och smidiga resor, säger Lars Karlstam, flygplatschef.

Kommunalråd Åsa Johansson gläds också av beskedet.

- Flygplatsen och dess möjligheter är en av våra styrkor, den är otroligt viktig för oss. Ett av våra mål i Hagforsstrategin är att öka antalet resenärer på linjen och det har vi uppnått med råge. Detta tack vare marknadsföring, en trygg och säker operatör och duktiga medarbetare. Stolt är bara förnamnet, säger Åsa.

Härlig start på dagen
Alla resenärer som åkte med dagens morgonflight bjöds på en härlig frukostbuffé innan det var dags att resa till Stockholm. Alla passagerare fick också en present för att de varit med och slagit rekord. Samhällsbyggnadschef Louise Sjöholm, Åsa Johansson och Lars Karlstam delade självklart morgonstunden med resenärerna.

Firandet fortsätter även på eftermiddagen. 16.00 bjuds alla resenärer på tårta och får självklart med en present som minne.

Publicerad av

Publicerad datum

KONTAKT

0563–185 00
Måndag–fredag 08.00–16.00
Lunchstängt 12.00–13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se

Följ Hagfors kommun på facebook.