logo

Inspireras och samverka på ännu ett FramtidsForum

Förra årets upplaga blev en riktig succé och den 25 oktober 2018 är det dags igen. FramtidsForum är ett event där företagande, inspiration och utbildning står i fokus. Ett forum för att knyta nya kontaker och inspireras till utveckling. 

Mässan genomfördes för första gången 2017 och blev mycket uppskattad av arrangör, deltagare och besökare. –

– Eftersom förra årets FramtidsForum blev en sån succé så känns det jättekul att kunna meddela att vi kör i år igen! säger Peter Törnqvist som är projektledare för FramtidsForum. När vi utvärderade förra mässan såg vi att många av de företag och organisationer som deltog tyckte att FramtidsForum har en betydande del i utveckling av kommunen, det känns positivt! Även besökarna fick lämna in feedback och framtidstro, samarbete och vi-känsla var ord som användes. Det är det vi strävar efter, och vi kommer att bygga på detta och göra årets mässan strået vassare!

Carina Ek-Stenmark, rektor på Älvstrandsgymnasiet, ser fram emot att mässan återkommer:

– Det är en utmärkt möjlighet för våra studenter att komma i kontakt med flera branscher och företag och få en bild av vad man kan arbeta med efter studierna. För yngre elever är det bra att kunna att se kopplingen mellan gymnasiets nationella program och ett framtida yrke. Det är också ett viktigt tillfälle för gymnasieskolan och vuxenutbildningen att visa upp sina program tillsammans med företag och på så sätt öka samarbetet.

På FramtidsForum kan företagare och entreprenörer skapa kontakter med ny arbetskraft, upptäcka nya samarbeten och marknadsföra sina verksamheter. Studerande, arbetssökande och du som är nyfiken på ett nytt jobb eller kompetensutveckling kan träffa potentiella arbetsgivare och hitta intressanta utbildningar. Förhoppningen är att mässan etableras som en naturlig och viktig mötesplats för entreprenörer och företag och bidrar till erfarenhetsutbyten och kreativa möten. FramtidsForum är helt enkelt en optimal plats för alla sorters nätverkande som kan leda till utveckling på många plan.

Ytterligare information om FramtidsForum kommer längre fram i mars.

Publicerad av

Publicerad datum

KONTAKT

0563–185 00
Måndag–fredag 08.00–16.00
Lunchstängt 12.00–13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se

Följ Hagfors kommun på facebook.