logo

Studentmingel i Stadshuset

2018-års studenter bjöds på mingel i Stadshuset

För andra året i rad anordades i lördags ett mingel för avgångsstudenterna på Älvstandsgymnasiet. Våra politiker passade på att säga grattis till examen och önskade studenterna lycka till på framtida äventyr!

Denna eftermiddag var Stadshuset utsmyckat med rosa pioner och vita ballonger. Minglet för 2018-års studentkull anordnades av Pia Lind, Aspåsens gård. Under evenemanget fanns även våra lokala politiker på plats och hjälpte till med både ballongblåsning och servering.

God mingelmat från lokala producenter
Mingelmaten levererades av Höje Vedugnsbageri. De råvaror som bageriet använde är ekologiskt producerade och till stor del KRAV-certifierade. Råvarorna är förädlade hos lokala företag vars produkter är uppskattade långt utanför Värmland. Till mingelmaten bidrog förutom Höje Vedugnsbageri; Torfolk gård, Lillängens Gårdsmejeri, och Hemgården.

- God mat är en styrka i vår bygd och det är jättekul att vi kan samarbeta och sätta ihop ett fint evenemang för våra avgångsstudenter, säger Pia Lind som är arrangerar det hela för andra året i rad.

Dessutom bidrog Hagfors Blomsterhandel med vackra pioner. Elsies tyger stod för de rosa dukarna på borden. Och Systembolaget i Hagfors gav en proffsig service och rådgivning när det kom till att matcha ett alkoholfritt bubbel till mingelmaten.

Vidare till studentbal och vidare i livet
Tjusiga studenter åt, drack och umgicks med varandra under en dryg timme i Stadshuset och efter det bar det vidare till Hotell Monica för studentbal och trerättersmiddag.

Från kommunens sida vill vi passa på att önska alla Älvstrandsgymnasiets studenter ett stort grattis och ett lycka till med alla de äventyr ni nu ska ta er an. Oavsett om ni ska studera vidare, jobba eller rent av ge er ut på en resa så är ni alltid varmt välkomma tillbaka hem till Hagfors.

Alkoholfritt bubbel
Mingelmat från lokala producenter
Mingel
Mingel
Lars från Höje vedugnsbageri ses tillsammans med Åsa, Pernilla, Ann-Sofie och Göran

Bagare Lars Gustavsson från Höje Vedugnsbageri tillsammans med Åsa, Pernilla, Ann-Sofie och Göran.

Publicerad av

Publicerad datum

KONTAKT

0563–185 00
Måndag–fredag 08.00–16.00
Lunchstängt 12.00–13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se

Följ Hagfors kommun på facebook.