Hjälptjänster

logo

Vår nya barn- och bildningschef är Jenny Dahlin

Jenny Dahlin blir ny barn- och bildningschef

Igår stod det klart att det blir Jenny Dahlin som antar rollen som barn- och bildningschef.

Jenny har en gedigen bakgrund inom skolan och har arbetat i Hagfors kommun hela sitt yrkesverksamma liv. Som nyutexaminerad grundskollärare 1-7 i Ma/No och idrott, började hon sin anställning på Sättraskolan i Hagfors 1996. Sedan dess har det hänt mycket. 2014 fick Jenny sin första rektorstjänst och blev verksamhetschef 2016. Från januari 2017 och fram till nu har hon varit biträdande barn- och bildningschef och i maj detta år avslutade hon sin 3-åriga rektorsutbildning.

Grattis till tjänsten Jenny, hur känns det?
– Jag är så glad att få det stora förtroendet att vara chef inom Barn- och bildning i Hagfors kommun. Skolutveckling har varit och är ett mycket stort intresse hos mig sedan många år och att nu få möjligheten att tillsammans med alla duktiga medarbetare inom Hagfors kommun få fortsätta utveckla verksamheten ska bli oerhört kul och spännande. Vi är mitt i en spännande utveckling kring digitalisering och parallellt med detta har vi under detta läsåret ett stort övergripande utvecklingsarbete kopplat till nyanlända barn och elevers lärande tillsammans med Skolverket.

Bred kompetens
2004-2014 arbetade Jenny även som lärledare/utvecklingspedagog där hon ledde andra lärares lärande och var kommunens matematikutvecklare och senare även en av kommunens första förstelärare. Parallellt med läraruppdraget har hon studerat flera utbildningar via Karlstads universitet bland andra matematik, engelska, mentorsutbildning samt en magisterutbildning i skolutveckling och utbildningsledning.

Under två år hade också Jenny en del av sin tjänst på Karlstads universitet, kopplat till lärarutbildningen som VFU-didaktiker och ledarskapsdidaktiker.

Lycka till med nya tjänsten Jenny!

Publicerad av

Publicerad datum

2018-09-28

KONTAKT

0563-185 00
Måndag-fredag 08.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se