Hjälptjänster

logo

Stefan Möllberg är årets kulturstipendiat

Årets kulturstipendiat Stefan Möllberg

Igår kväll presenterades vinnaren av årets kulturstipendium. En överraskad Stefan Möllberg fick ta emot stipendiet i samband med Kulturskolans framträdande i Stadshuset.

Under september och oktober har invånare fått skicka in nomineringar till kulturstipendiet som en jury sedan har granskat. Detta år uppmärksammas och hyllas Stefan Möllberg med följande motivering:

"Stefan Möllberg tilldelas Hagfors kommuns kulturstipendium 2018 för sitt gedigna musikintresse och starka engagemang för kulturen i kommunen. Stefan är inte bara en varm uppskattad medarbetare på Kulturskolan han är också aktiv i Hagfors Musikkår och såväl som i flera band.

Genom att tilldela Stefan stipendiet vill vi visa vår uppskattning för det fina arbete han lägger ner. Vetskapen är stor om att Stefan även fortsättningsvis kommer att vara en inspiration för både unga och gamla inom kulturen i Hagfors kommun."

Stipendiet delas ut för att uppmärksamma personer, organisationer eller sammanslutningar som gjort betydelsefulla insatser för vår kommun eller till talanger som har en speciellt lovande framtid inom kulturen.

Vi säger stort grattis till Stefan! 

Publicerad av

Publicerad datum

KONTAKT

0563–185 00
Måndag–fredag 08.00–16.00
Lunchstängt 12.00–13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se