Hjälptjänster

logo

Glada studenter minglade i stadshuset

I lördags anordnades studentmingel i stadshuset för tredje året i rad. Flaggan var hissad och ca 80 avgångsstudenter från Älvstrandsgymnasiet bjöds på bubbel och snittar från Lovisebergs Herrgård.

De tjusiga studenterna åt, drack och umgicks med varandra under en dryg timme i Stadshuset som dekorerats med ballonger och väldoftande blommor. Efter minglet bar det vidare till Hotell Monica för studentbal och trerättersmiddag.

– Vi serverades bubbel och pinnplock och det var gôrtrevligt, det tyckte alla! berättar Julia Henrixon, studenternas representant.

Medverkande värdar och värdinnor i stadshuset var Jens Fischer (OR), Boo Westlund (OR), Thomas Pettersson (S), Birgitta Söderlund (OR) och Christina Axelson (OR). De hälsade välkommen, serverade bubbel och minglade med studenterna.

– En mycket trevlig tillställning där jag och flera från kommunstyrelsen fick träffa våra blivande studenter. Det är mycket glädjande att så många av dem redan har fått jobb efter genomförd gymnasieutbildning. Många ser även en framtid i kommunen efter att ha studerat vidare på annan ort. Oavsett vilken väg de tar så vill jag önska våra studenter all lycka i framtiden. Ta vara på den här tiden och njut för det är ni värda hälsar Jens Fischer, kommunalråd.

Studentminglet arrangerades av Hagfors kommun med hjälp av Pia Lind från Aspåsens Gård AB.

Publicerad av

Publicerad datum

KONTAKT

0563–185 00
Måndag–fredag 08.00–16.00
Lunchstängt 12.00–13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se