logo

Utlämning av matlådor för avhämtning i Sunnemo skola

Den 16 december beslutade Kommunfullmäktige att införa försäljning av matlådor till allmänheten i Sunnemo som projekt under ett år. Från och med torsdag 9 januari 2020 finns möjligheten att, under läsåret när skolan är öppen, beställa matlådor från Sunnemo skola.

I en motion ställdes frågan om det finns möjlighet att lämna ut matlådor till äldre i Sunnemo. Samhällsbyggnadschef har utrett frågan i samråd med verksamhetschef för serviceenheten och skolchef, och fastställt de villkor som krävs för att göra detta möjligt. Utifrån dessa beslutade Kommunfullmäktige vid måndagens sammanträde att införa försäljning av matlådor till allmänheten i Sunnemo som ett projekt med start 9 januari 2020.

Hur funkar det?
Beställning sker via mobilnummer 076-773 91 66, senast kl. 15.00 dagen innan. Tänk på att ange både ditt namn, antal portioner och ett telefonnummer vi kan nå dig på om vi behöver kontakta dig.

Hämtning av matlådan sker vid köksingången på Sunnemo skola mellan klockan 12.00 och 12.30. Då endast elever och skolpersonal får vistas i matsalen under skoltid ber vi er vänligen respektera detta.

Priset för en matlåda kommer vara 75 kr. Då vi tyvärr inte har möjlighet att hantera kontanter måste matlådan betalas via swishnummer 123 528 14 80 vid hämtning.

Har man inte möjlighet att betala via swish ska man istället förskottsbetala några dagar i förväg. Tänk då på att betalningen måste ha kommit kommunen tillhanda så att vår ekonomienhet kan bekräfta detta till köket innan dess att utlämning av lådan kan ske. Har du behov av att förskottsbetala ber vi dig därför kontakta ekonomienheten i god tid för hjälp.

Matsedel finns på kommunens hemsida (länk här Öppnas i nytt fönster.) samt i appen “Skolmaten” som du laddar ner till din mobil gratis via App store eller Google Play.

Välkomna!

Publicerad av

Publicerad datum

KONTAKT

0563–185 00
Måndag–fredag 08.00–16.00
Lunchstängt 12.00–13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se

Följ Hagfors kommun på facebook.