Hjälptjänster

logo

Värmlands kommuner söker en Graduate Trainee inom HR

HR Trainee

Just nu finns en unik möjlighet för dig som är utbildad inom HR-området med intresse för varumärkesuppbyggnad, kompetensförsörjnings- och rekryteringsstrategier samt samverkan över organisationsgränser.

Samhällsbyggnadsavdelningen i Hagfors kommun och de tekniska förvaltningarna i de övriga värmländska kommunerna står inför samma stora utmaningar när det gäller att rekrytera framtidens medarbetare och vi tror att ett gemensamt arbete över kommungränserna är nödvändigt för att möta dessa utmaningar.

Vad kommer jag göra?
Du ska kartlägga förutsättningar och utmaningar inom kompetensförsörjning och kartlägga bland annat rekryteringsbehov i samtliga kommuner och komma med förslag till hur vi kan arbeta för att lösa våra gemensamma utmaningar. Arbetet innebär att du regelbundet besöker alla kommunerna, men din fasta stationering kommer vara i samhällsbyggnadshuset i Karlstad. Målsättningen är du ska presentera en bemannings- och rekryteringsstrategi.

Genom att söka det här jobbet kommer du att få en unik inblick i samtliga värmländska kommuner och våra tekniska förvaltningar. Vi arbetar för att kommuninvånarna ska uppleva sina kommuner som attraktiva och välskötta. Vi arbetar bland annat med investeringar, drift och underhåll av gator, parker, VA och fastigheter. Du kommer att märka av såväl likheter som skillnader i organisationer även fast vi har ungefär samma uppdrag.

Läs mer om trainee-programmets upplägg, ditt traineeår i de värmländska kommunerna och mycket mer samt sök tjänsten på Higher Ambitions hemsida, länk härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sista ansökningsdag är söndag 1 mars.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor?
Hör gärna av dig! Kontaktpersoner är:

Per-Anders Bergman: 070-619 2369 (Karlstads kommun)

Inge Nilsson Piehl: 070-686 1155 (Filipstads kommun)

Helen Halvardsson: 070-359 15 81 (Säffle kommun)

Publicerad av

Publicerad datum

KONTAKT

0563–185 00
Måndag–fredag 08.00–16.00
Lunchstängt 12.00–13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se