logo

Vi åtgärdar vattenläckan i Uddeholm

UPPDATERING Läckan är lagad och vattnet är tillbaka.

Onsdag 8 april kl. 18.53

Läckan är lagad och vattnet ska vara tillbaka till samtliga fastigheter.

Vattnet kan till en början vara missfärgat när du spolar för första gången efter avstängningen. Du kan enkelt få bort detta genom att spola försiktigt med kallvatten i kranen tills vattnet ser normalt ut. Missfärgat vatten beror ofta på luft i ledningarna eller rost som lossnar i ledningarna när vattentrycket förändras, vilket är helt ofarligt.

Onsdag 8 april kl. 15.28
Arbetet med att åtgärda läckan fortgår. Som läget ser ut nu kommer vattnet fortsätta hållas avstängt under kvällen och eventuellt natten, fram tills läckan är lagad.

Kom ihåg att det finns vattentankar utplacerade i området. Vi arbetar för att laga läckan så fort vi kan, så att du får vattnet tillbaka.

Onsdag 8 april kl. 08.50
Hagfors kommuns VA-enhet arbetar med att åtgärda vattenläckan i Uddeholm Öppnas i nytt fönster.. Vattnet stängs av från klockan 09.00 idag, onsdag 8 april, och gäller fram tills arbetet är klart.

Så påverkas du
Du som bor på Trädgårdstorpsvägen eller Melltorpsvägen 4-24 påverkas av vattenavstängningen.

Vägen stängs tillfälligt av för genomfart vid Melltorpsvägen 26.

Vattentankar
Två vattentankar ställs ut i området, en i korsning Bergsvägen-Melltorpsvägen och en i korsning Melltorpsvägen-Trädgårdstorpsvägen. Vid dessa kan du hämta vatten vid behov. Tänk på att ta med en hink eller flaska.

Vi ber om överseende med de störningar som arbetet för med sig.

Publicerad av

Publicerad datum