logo

Vill du se din bild i Miljöalmanackan 2021?

Var med och visa upp Hagfors kommun från sin allra bästa sida! Vi söker nu hobbyfotografer som proffs, som vill skicka in bidrag till Miljöalmanackan 2021.

miljöalmanackan 2020

Årets Miljöalmanacka, som även finns i digitalt format Öppnas i nytt fönster., med omslagsbild tagen av Josefin Ottosson.

Varje år får 25 000 hushåll en miljöalmanacka i sina brevlådor. Syftet med kalendern är att sprida viktig information till invånare om hur vi alla kan hjälpa till att ta hand om vår miljö. Kalendern skickas ut på initiativ av SuToHaMu-kommunerna (Sunne, Torsby, Hagfors och Munkfors) som alla samarbetar inom området renhållning. Nu söker vi dig som vill att just din bild ska bli en del av Miljöalmanackan 2021.

Jag tar grymma bilder, hur gör jag?
Skicka in dina bilder till Sabina Karlsson, kommunikatör Sunne kommun.

Via e-post: sabina.karlsson@sunne.se

Det går också bra att lägga bilderna på ett USB-minne som du postar till följande adress:

Sunne kommun
1 Avfallsenheten
Sabina Karlsson
686 80 Sunne

Tänk på att:

  • Bildmotiven måste vara skildrade i en utemiljö i Sunne, Torsby, Hagfors eller Munkfors. Ange vart i kommunen bilden är tagen.

  • Bilderna behöver vara högupplösta för att fungera i tryck. Bilderna ska även vara i färg och i liggande format. Stående format från framförallt mobilkameror fungerar ej.

  • Du får lämna in högst 10 bidrag. Skicka gärna in bilder som skildrar våra fyra årstider.


Bildrättigheter
Hagfors kommun äger rätt att publicera utvalda bilder, i kommunens Miljöalmanacka 2021, på kommunens webbplats och i sociala medier utan krav på vidare ersättning.

Publicerad av

Publicerad datum

KONTAKT

0563–185 00
Måndag–fredag 08.00–16.00
Lunchstängt 12.00–13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se

Följ Hagfors kommun på facebook.