logo

Vägarbeten på gång i Hagälven och Sundfall

Mellan 26-28 augusti kommer Skanska att lägga på glasfiberarmering plus toppbeläggning på Hagälvsvägen, Smultronvägen och Enbärsvägen. Det kommer då vara vara begränsad framkomlighet i dessa områden.

Arbetet är till viss del väderberoende vilket kan orsaka fördröjning utöver den angivna tiden. Skanska varvar också arbetet mellan Hagälven och Sundfall.

Sundfall

För att komma in till bostadsområdet hänvisar vi istället till Sundsfallsvägen (grusvägen som leder mot Bybergstorp) för att sen ta sig in i bostadsområdet. Vi kommer också att tillfälligt öppna upp cykelbanor för att underlätta passage till Hjortronvägen och Enbärsvägen.

Du som bor på Krusbärsvägen och Enbärsvägen

Under kortare perioder av arbetet kommer infarter till Krusbärsvägen och Enbärsvägen att vara helt blockerade men då kommer vakt och/eller hänvisningar att finnas. Det är möjligt att du som bor där får vänta en liten stund för att kunna komma fram.

Använd istället Sundsfallsvägen för att åka in i Sundfall

Hagälven

Arbetet sker mellan första och andra farthindret på Hagälvsvägen. För att komma in i bostadsområdet hänvisar vi istället till att åka upp Annickevägen och vidare ner på Nybovägen för att sen ta sig vidare.

Du som bor längs Hagälvsvägen kommer kunna passera och ta dig fram till ditt hus, men kan behöva vänta en liten stund beroende på det arbete som utförs.

Vägarbete utförs mellan första och andra farthindret längs Klarälvsvägen

Publicerad av

Publicerad datum