logo

Från 17 februari kan du som är 85 år eller äldre boka tid för vaccination mot covid-19

Från och med onsdag 17 februari öppnar Region Värmland upp tidsbokningen för vaccination mot covid-19 för dig som är 85 år eller äldre eller som bor ihop med någon som är 85 år eller äldre. Under vecka 7 får också alla födda 1936 eller tidigare och som är folkbokförda i Värmland ett brev från Region Värmland med erbjudande om att boka tid för vaccination och information hur och när bokningen ska göras.

Du kan boka din tid från och med 17 februari. Region Värmland planerar att starta vaccinationen i slutet av februari.

Inledningsvis erbjuder Region Värmland ett begränsat antal tider. Det beror på tillgången till vaccin och den råder inte Region Värmland över.

Finns ingen tid när du försöker boka?
Nya tider läggs ut varje tisdag så försök igen då.

Du bokar din tid genom att logga in till webbplatsen 1177.se Länk till annan webbplats. eller genom att ringa Region Värmlands telefonbokning på 010-831 80 70. Har du redan fått vaccination mot covid-19 ska du inte boka någon ytterligare vaccinering.

Under vecka 7 får också alla född 1936 eller tidigare och som är folkbokförda i Värmland ett brev från Region Värmland med erbjudande om att boka tid för vaccination. I brevet finns också information om hur och när bokningen ska göras.

» Här kan du läsa mer om vaccinering mot covid-19 och om hur du bokar tid Länk till annan webbplats.

Publicerad av

Publicerad datum