logo

Drop-in-vaccination i Hagfors 23 september

Vaccination

Torsdag den 23 september erbjuds drop-in-vaccination i Hagfors. Tveka inte vaccinera dig.

Den 23 september är det drop-in i Hagfors för vaccination mot covid-19. Då har du som ännu inte vaccinerat dig har då möjlighet att göra det. Ingen tidsbokning behövs. Utan kom till vårdcentralen klockan 09.00-11.30 eller Hotell Monica, klockan 13.00-17.00. Tänk på att du inte får ha symtom om du ska vaccinera dig.

Den 29 september slopas flertalet av de nationella restriktionerna. Men det betyder inte att coronapandemin är över. I takt med att fler blir vaccinerad minskar också smittspridningen. Vaccination är den nu enskilt viktigaste åtgärden för att motverka covid-19.

Region Värmland försöker tillsammans med kommunerna att få fler av de som ännu inte blivit vaccinerad att göra det. Ett exempel på insats är att man erbjuder drop-in-vaccination på annan plats än vårdcentralerna. Det är något som Hagfors kommun har nappat på.
- Vi ser det här som en bra möjlighet att höja vaccinationstalet i vår kommun. Vi ordnar en lämplig lokal som regionen behöver för att sätta upp en tillfällig vaccinationsmottagning med drop-in. De kommer med personal och vaccin.
- Du som är symtomfri och ännu inte vaccinerat dig. Kom till Hotell Monica, torsdag den 23 september mellan klockan 13.00-17.00, uppmanar Isa Nyberg, medicinskt ansvarig sjuksköterska på Hagfors kommun.

Förutom dropin-tiden på Hotell Monica finns det också drop-in på vårdcentralen i Hagfors samma dag.

Drop-in-vaccination i Hagfors 23 september

Klockan 09.00-11.30, Hagfors vårdcentral
Klockan 13.00-17.00, Hotell Monica

» Information om drop-in- vaccination på Hotell Monica Pdf, 140.7 kB.

» Information om vaccination mot covid-19 Länk till annan webbplats.

» Vaccinationsmottagningar i Värmland Länk till annan webbplats.

Publicerad av

Publicerad datum