logo

Linjeflyget åter till ordinarie tidtabell till/från Hagfors Airport!

Från måndag 21 februari så kan du återigen välja mellan två turer varje vardag (helgfri) till och från Hagfors Airport! Efter en begränsad tidtabell på grund av pandemin återgår vi nu till den normala normala tidtabellen med en avgång/ankomst morgon och eftermiddag.

Det var i mars 2020 som Trafikverket tog beslutet att pausa flyglinjen Torsby-Hagfors-Arlanda tur och retur. Först i april 2021 kunde flyget återupptas med begränsad tidtabell.

- Vi är oerhört glada att turerna till och från Hagfors Airport nu kan gå tillbaka till normal tidtabell. Vi ser fram emot att välkomna resenärer morgon och eftermiddag som vi är vana vid, säger Marie-Louise Davidsson som är flygplatschef. Även om vi haft fullt upp under pandemin med allt löpande som ingår i flygplatsens verksamhet så är det härligt vi ser ett slags normalläge igen och att både privat- och tjänsteresor förhoppningsvis ökar framöver!

Fri parkering några meter från terminalen, smidigt!

Hagfors och Torsby flygplatser har ett stort upptagningsområde i Värmland och erbjuder många fördelar som fri parkering alldeles intill terminalbyggnaden, snabb och effektiv incheckning och en kort flygtid till och från Stockholm Arlanda.

- Vi får ofta höra från resenärer att de upplever det som supersmidigt och enkelt att resa härifrån i jämförelse med de större flygplatserna där det tar längre tid och kostar en bra slant med parkering.

Nära till världen och hem igen

Flyget är en av våra styrkor och är värdefullt för våra värmländska företag och privatresenärer. Med flyglinjen Torsby-Hagfors-Arlanda tar du dig till och från möten och kunder i Stockholmsområdet, eller ta emot kundbesök från när och fjärran. Som privatresenär når du enkelt Arlanda där du kan ansluta till hela världen eller tillbaka hem. En enkel resa mellan Hagfors och Arlanda (och vice versa) tar cirka 50 minuter och i dagsläget är bästa priset SEK 695:- enkel väg.

Tidtabell och biljettbokning

På webben hos: amapola.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Via callcenter: 0770-790 700

Publicerad av

Publicerad datum