logo

Ungdomsappen – nu lanserar fritidsgården i Hagfors ett digitalt gårdskort

Går du i årskurs 6 eller uppåt och vill se vilka aktiviteter som är på gång på fritidsgården, anmäla dig, boka replokal, ha koll på tv-spelen eller chatta med fritidsledarna? Det och mycket mer hittar du i Ungdomsappen. Men du behöver registrera dig för att använda den och få vara på fritidsgården.

Nu startar fritidsgården i Hagfors sitt digitala verktyg Ungdomsappen. I den kan du se vilka aktiviteter som är på gång och anmäla dig till dessa, boka replokal för musikgrupper, datorer, tv-spel, chatta med fritidsledarna med mera. Ungdomsappen är ett digitalt gårdskort och det kommer bli ett måste att vara registrerad för att vara på fritidsgården och använda den utrustning som finns där.

Din vårdnadshavare behöver godkänna registreringen

Under vecka 7 kommer vi att informera om appen och registrera besökare. Vi börjar med att använda Ungdomsappen från årskurs 6 och uppåt. Det innebär att din vårdnadshavare behöver godkänna registreringen via mobilt bank-id.

Kom till fritidsgården och anmäl dig så bjuder vi på fika

Ta med din mobiltelefon och kom till Fritidsgården på Dalavägen 14 så får du information om hur du kan använda appen. Vi bjuder på fika till alla som laddar ner appen och registrerar sig.

Redan nu kan du ladda ner appen på App store och Google play

Publicerad av

Publicerad datum