logo

Öppet hus på Hagfors badhus 14 maj

Simbassäng

Den 14 maj är det öppet hus på Hagfors badhus klockan 10.00-16.00. Gratis inträde hela dagen. Kom och se hur fint badhuset har blivit efter renoveringen.

Lördag den 14 maj är det öppet hus på Hagfors badhus. Dagen börjar klockan 10.00 (insläpp från klockan 09.45) med invigning med tal och dopp. klockan 11.00-16.00 är badet öppet och det är gratis inträde hela dagen. Hagfors kommun bjuder badgästerna på fika.

- Vi ska fira att vi nu har ett så fint och modernt badhus som vi kan erbjuda våra kommuninvånare, säger Jens Fischer, kommunstyrelsens ordförande.

I mars 2022 öppnade åter Hagfors badhus efter att varit stängt för renovering. Det har varit välbesökt sedan återöppnandet. Och badhuset har genomgått en märkbar förvandling.

Omklädningsrum, duschar och relaxavdelningen med bastu (våtbastu och torrbastu) är helt nytt och fräscht. I den stora bassängen, undervisningsbassängen och plaskbassängen, har det vita kaklet byts ut till rostfriplåt. Bubbelpoolen är helt ny.

Allt ytskikt som kliniker, väggar, bänkar och fönster har bytt ut och även delar av den yttre fasaden. Tillgänglighetsanpassningar har gjort i såväl vid badet som i omklädningsrum. Ett exempel är klinkerplattor i olika färg samt att de svarta plattorna på golvet är "ojämna" för att markera skillnad i golvet.
- En stor del av renovering har också gjorts av lokala entreprenör. Det är extra kul, tycker Conny Meijer, fastighetschef i Hagfors kommun.

Sugen på att se hur Hagfors badhus ser ut efter renoveringen?

Lördag den 14 maj är det öppet hus på badhuset. Gratis inträde hela dagen och Hagfors kommun bjuder alla badgäster på fika.

Öppet hus lördag 14 maj

09.45, insläpp

10.00, invigning med tal och dopp
Jens Fischer, kommunstyrelsens ordförande
Markus Söderman, driftentreprenör
Joacim Rönning, projektledare Hagfors kommun
Morgan Andersson, Geijersholms Byggservice
Lars Larsson, ordförande Hagfors simsällskap

11.00, badet öppnar

12.00, 13.00, 14.00 och 15.00, guidad visning av Hagfors badhus

16.00, badet stänger

» Information om öppet hus på Hagfors badhus 14 maj Pdf, 1.2 MB.

Publicerad av

Publicerad datum