logo

Ica Supermarket Indianen – Årets Företagare i Hagfors 2022

Årets företagare i Hagfors finns i Ekshärad. Jan-Åke Nordmark, Ica Supermarket Indianen har tilldelats priset av Företagarna i Hagfors.

Det var under tisdagen som Årets Företagare i Hagfors utsågs. I år var det den lokala Icahandlaren Jan-Åke Nordmark som äger och driver Ica Supermarket Indianen. På plats var Företagarna i Hagfors ordförande Per-Olof Henriksson för att dela ut priset till den nykorade vinnaren.

– Tack för all uppmärksamhet och gratulationer i samband med utmärkelsen till Årets företagare i Hagfors. Ett särskilt stort tack till mina medarbetare som bidrar till den goda servicen varje dag. Utan er hade detta inte skett, säger Jan-Åke Nordmark.

Vinnarmotiveringen

Årets Företagare i Hagfors år 2022 är Jan-Åke Nordmark, för att han utvecklat ICA Supermarket Indianen till en mycket uppskattad affär med stort sortiment, bra restaurang, smidig näthandel och god catering. Ett föredöme avseende både bredd,djup och service. Genom att vara innovativ och serviceinriktad går det att lyckas även på mindre orter.

Om Årets Företagare

Utmärkelsen Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet.

Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

Publicerad av

Publicerad datum