logo

Kulturdag med Bröderna Rongedal för barn och ungdomar i Hagfors

Kulturskolan har fått bidrag från Uddeholms AB. Pengarna ska användas till kulturaktiviteter för barn och unga i Hagfors. Söndag den 28 augusti är det dags. Då anordnas tillsammans med artisterna Bröderna Rongedal en kulturdag för dig som är 8–19 år. Dagen avslutas med en gratiskonsert för allmänheten i Uddeholm Arena.

Människor på bild

Artisterna Rongedal deltar på den kulturdag som kulturskolan och Uddeholms AB anordnar 28 augusti för barn och ungdomar i Hagfors kommun. Foto: Karin Törnblom.

– Kulturskolan har i år fått 40 000 kronor från Uddeholms AB. Pengarna ska användas för att sätta guldkant på vårt kulturutbud för barn och unga i kommunen. Vi har bestämt att använda pengar till en kulturdag med musik, sång och rörelse för dig som bor Hagfors kommun och är mellan 8 och 19 år. Alla är välkomna på kulturdagen, även de som inte går i kulturskolan i vanliga fall.
– Artisterna Bröderna Rongedal finns med under hela dagen. Som avslutning bjuder de på en konsert tillsammans med kulturskolan och deltagare från dagens verksamhet. Alla oavsett ålder är välkomna på konserten som är gratis, säger kultur- och bibliotekschef Tina Bergenbrink.

Kulturdag söndag 28 augusti

Kl. 13.00 -17.00, musik, sång och rörelse för dig som är mellan 8 och 19 år.

Plats: Uddeholms Arena vid Älvstranden Bildningscentrum
Anmäl dig gärna via kulturskolan@edu.hagfors.se

Kl. 16.00, Gratiskonsert med Bröderna Rongedal, kulturskolan och deltagare från dagen

Plats: Uddeholms Arena vid Älvstranden Bildningscentrum

Ingen föranmälan behövs.

Publicerad av

Publicerad datum