logo

Nu söker vi bilder till miljöalmanackan 2025

Nu kan du vara med och visa upp Hagfors kommuns smultronställen och vackra vyer. Just nu söker vi foton, från amatörer som proffs, som kan bli en del av miljöalmanackan 2025. Vi söker foton i liggande format, ej stående.

Varje år får 25 000 hushåll en miljöalmanacka i sina brevlådor. Syftet med kalendern är att sprida viktig information till invånare om hur vi alla kan hjälpa till att ta hand om vår miljö. Kalendern skickas ut på initiativ av SuToHaMu-kommunerna (Sunne, Torsby, Hagfors och Munkfors) som alla samarbetar inom området renhållning. Gillar du att fota när du är ute och rör dig i kommunen och har en massa fina bilder att dela med dig av?

Hur gör jag?

Namnge dina filer/bilder med ditt namn och platsen för motivet, ex:

sven_svensson_brattfallet.jpg.

Notera att formatet på almanackan är liggande därav söker vi foton i liggande format.

Det finns olika sätt att skicka över dina bilder:

E-post

Skicka din bild på e-post till: jenny.fridberg@hagfors.se. Har du flera bilder är det bäst att skicka EN bild åt gången och behålla bildens storlek.

Överföringstjänst

Om du har flera bilder är det smidigt att använda sig av överförinstjänster som exempelvis WeTransfer, Sprend eller liknande. Använd e-post adressen ovan.

USB-minne

Det går också bra att lägga bilderna på ett USB-minne. Lägg USB:t i ett kuvert och märk det "Bilder Miljöalmanackan" och posta eller lämna in till följande adress:

Hagfors kommun

Centralförrådet
683 80 Hagfors

Viktigt att tänka på!:

  • Bildmotiven måste vara skildrade i en utemiljö i Sunne, Torsby, Hagfors eller Munkfors. Ange var i kommunen bilden är tagen.
  • Tänk på att bilderna behöver vara högupplösta för att fungera i tryck samt i liggande format.
  • Stående format fungerar inte lika bra då almanackan produceras i liggande format.
  • Namnge filen/bilden med ditt namn och platsen för motivet, ex: sven_svensson_brattfallet.jpg.

Publicerad av

Publicerad datum