logo

FramtidsForum 27 oktober 2022

Äntligen dags att köra FramtidsForum igen! Efter två år utan mässa laddar vi nu för en delvis ny dag i nya lokaler och nytt koncept.

2017-2019 hade vi tre fina år med FramtidsForum på hotell Monica, mässan förfinades år för år och såväl utställare som besökare var nöjda. Med pandemin tvingades vi till uppehåll i två år (2021 gjorde visserligen en digital variant mot skolan), men nu är vi tillbaka i höst!

Nytt för i år är att vi byter lokal till Älvstranden Bildningscenter och dess foajé. Att vara i skolans lokaler ger möjligheter att än mer knyta an mot skolan.

Nytt är också att FramtidsForum i år kommer vara en del av Framtidsveckan där skola och näringsliv kommer ha aktiviteter för skolans alla elever, från förskoleklass till vuxenskolan. Aktiviterna kommer spridas ut under vecka 43, 24-28 oktober.

Vi ser fram emot en bra mässdag med er!

Framtidsforum inspirerar

  • Du som företagare kan hitta arbetskraft, nya samarbeten och marknadsföra dig via FramtidsForum.
  • Du som är studerande, arbetssökande, anställd och funderar på ett nytt jobb eller kompetensutveckling kan träffa potentiella arbetsgivare och hitta intressanta utbildningar.
  • FramtidsForum vill visa på möjligheten att ta del av de arbets- och utbildningsmöjligheter som finns i vårt närområde och ge företag en möjlighet att nätverka med varandra. Dagen är till för att skapa kontakter som kan leda till någonting mer.
  • Tillsammans kan vi inspirera, samverka och få mer kunskap kring alla de möjligheter som finns. Som en effekt hoppas vi att dagen leder till positiva attitydförändringar till företagande, entreprenörskap och utbildning genom hela livet och ett mer attraktivt och starkt närområdet.

Sidansvarig

Senast ändrad

KONTAKT

Frågor besvaras av

Peter Törnqvist
070-537 56 77
peter.tornqvist@hagfors.se

KONTAKT

0563–185 00
Måndag–fredag 08.00–16.00
Lunchstängt 12.00–13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se

Följ Hagfors kommun på facebook.