logo

Företagsbesök, Uddeholmsladan

Idag har vi träffat Henrik och Stig Sonebrink och diskuterat utveckling av Uddeholmsladan. Det är en stor byggnad med stor potential men också en stor utmaning att få affärsmässig snurr på verksamheten.

Far och son kommer nu gå in på tredje säsongen där man har ett program som täcker in hela sommaren. De har provat sig fram och börjar nu få kläm på vad publiken vill ha. Nytt för i sommar är att man förutom danskvällar även kommer köra uppträdanden med hårdrocksliknande musik för att se hur den målgruppen svarar upp.

De vill ständigt utveckla området och ser som sagt stor potential. I planeringsfas ligger nu en satsning på mat och ställplats för husbilar och husvagnar. Detta för att få publiken att stanna längre än bara över kvällen.

Vi vill från kommunens sida såklart att beöksmålet utvecklas och kommer ha fortsatt dialog med Henrik och Stig om detta. Regina Larsson, projekt- och näringslivslots Hagfors kommun, samt Fredrik Igelström tackar för att vi fick komma och ha ett kreativt samtal.

Sidansvarig

Senast ändrad