logo

Företagsbesök, Berggrens El

Magnus Berggren beslöt sig för två och ett halvt år sedan att starta eget företag efter 28 år som anställd. Det har gått jättebra och hans företag har växt så det knakar. Idag är de totalt 13 personer i firman och har många stabila företagskunder att jobba mot.

Det märks att Magnus är mån om att det ska vara ordning och reda, alla anställda hålls uppdaterade på de senaste kurserna och certifikaten. Allt företaget gör ska genomsyras av kvalité och ansvar gentemot kunden. - Jag har hittills kunnat handplocka min personal och är jättenöjd med dem säger Magnus.

Vi pratar också om problemen företaget har med pappersexcisen kring jobben de utför i Norge. De har ett registrerat företag i grannlandet men det är ändå krångel och Magnus tycker det är svårt att få den hjälp de skulle vilja ha. Vi tipsar om att ta kontakt med några andra företag i kommunen som jobbar mot Norge

Om framtiden nämner Magnus en eventuell utbyggnad av lokalen i Ängfallheden och att de nu har en ganska lagom storlek vad gäller anställda. Tack för pratstunden och fortsatt lycka till hälsar Lars Nyborg och Fredrik Igelström.

Sidansvarig

Senast ändrad