logo

Företagsbesök, Bjarnes Biltillbehör

Ing-Britt Karlsson och Bjarne Andersson flankeras av Maja Antonsson från Arbetsförmedlingen och Lars Nyborg Hagfors kommun vid företagsbesöket.

Bjarne berättar att han nu är inne på år nummer 32 som säljare av billtillbehör. Ing-Britt kom in några år senare, 1988. Det är ett strävsamt par vi möter som ger järnet varje dag för att göra sina kunder nöjda.

Flytten från källarlokalen på Gärdet till den nya i gamla Asplundskolan har varit ett stort lyft. Både vad gäller arbetsmiljö och att kunderna i större utsträckning hittar till butiken. Det görs andra inköp nu än när de startade 1985. - Nu handlar det mest om bilvårdsprodukter, då var det mer reservdelar som avgassystem och plåt berättar Bjarne.

Kunderna kommer från ett stort upptagningsområde, förutom vår kommun även från ställen som Lesjöfors, Rämmen och Fredriksberg. - Det är viktigt att leveranserna fungerar så att kunden kan få varan på utsatt dag säger Bjarne och passar på att ge en känga till PostNord.

Vi tackar så mycket för ett intressant besök och har på känn att de båda "pensionärerna" kommer driva butik i många år till.

/Fredrik Igelström

Sidansvarig

Senast ändrad