logo

Företagsbesök, Fridas Friskvård

Besök hos Frida Florell, och dottern Meja, i hennes helt nybyggda salong för massage.

I anslutning till huset i Sunnemo har Fridas dröm om egen salong precis blivit verklighet. Hon har drivit företag i nio år och masserat på många olika ställen, bland annat i källaren på huset och ute hos företag. Nu med nya salongen känns det, citat, "väldigt bra". Flera nya privatkunder har hittat till henne och tillsammans med de företag hon är ute och masserar på har hon nu full beäggning.

Frida gillar verkligen sitt jobb och det roliga är att få följa upp kundernas förbättring genom behandlingen. Hon har gärna stamkunder som återkommer för att kunna jobba långsiktigt och inte bara åtgärda akuta problem. Förutom massage av olika slag erbjuder hon även kostrådgivning. Hon har då en kund i taget och försöker under totalt tre timmar bena ut vad som är den bästa lösningen för just den här individen, verkligen skräddarsy ett upplägg som inte bara är viktfokuserat utan med rimliga mål.

Vi önskar stort lycka till med nya lokalen och framtida utveckling av verksamheten hälsar Åsa Johansson och Fredrik Igelström.

Sidansvarig

Senast ändrad