logo

Företagsbesök, Lupus Base

Lupus Base

Dick och Petra bor på Brattforsheden i Gräs, Sunnemo sen 5 år tillbaka. Där har de byggt sitt eget timmerhus och driver aktivitetsföretaget Lupus Base. De samarbetar mestadels med företaget Outdoorcenter Värmland och under högsäsong har de fullt upp med att guida besökare i vår vackra natur. Några av deras aktiviteter är bäversafari, svampexkursion, orientering med kompass, vikingaspel och andra äventyrsaktiviteter för både barn och vuxna.

Paret har som mål att vara helt självförsörjande på sin gård där de lever med naturen inpå knuten utan rinnande vatten och avlopp och med elektricitet från solpaneler. Deras besökare tycker det är fantastiskt att komma ut i skogen och bara sitta ner och lyssna på tystnaden. Ibland är den upplevelsen alldeles tillräcklig för kunden. Dick har ytterligare ett företag då han även är utbildad grafisk designer och jobbar med att göra logotyper, hemsidor och annat grafiskt material till företag.

Vi som besökte Dick, Petra och hunden Voult var Åsa Johansson, Fredrik Igelström och Madelene Andersson från Hagfors kommun.

Publicerad av

Publicerad datum