logo

Invigning av Hagfors Innovation Park

Under förmiddagen hölls ett öppethus med en officiell invigning med mingel och bubbel. Fredrik Lindroos och Fredrik Igelström som representerar Karlstad och Hagfors Innovation Park presenterade konceptet och tanken bakom den nya mötesplatsen.

Mingel

Besökarna fick vandra runt i de ljusa lokalerna som erbjuder både konferensrum, arbetsstationer, sofflounge och inte minst ett fikarum. Det är ju trots allt runt en kaffekopp som många goda idéer kommer till och kan delas med andra. Det är just det som är kärnan i Innovation Park, att samla människor som annars inte har kolleger att bolla sina idéer med. En spännande mötesplats för kommunens företagare och även offentlig sektor, föreningar och studerande.

I det koncept som implementerats i Hagfors kommer tjänsterna Open Office, Start Lab, och Bolla att finnas.

- Vi är jätteglada att Innovation Park har etablerat sig här! Nu ser vi fram emot att komma igång och vi har redan bokat in flera av våra kommande möten i de fina lokalerna. Det är vår förhoppning att det här blir en kreativ miljö där många nya idéer får växa fram, säger Lars Nyborg, utvecklingschef hos Hagfors kommun.

Precis som i Karlstad är förhoppningen att de som nyttjar lokalerna eller hyr kontorsplatser får nya kompisar och kolleger i ett öppet och kreativt klimat med möjlighet att delta i aktiviteter, föreläsningar och evenemang.

Lars Nyborg och Peter Törnqvist representerade utvecklingsenheten på Hagfors kommun under invigningen.

Fredrik Lindroos inviger
Post its på väggen

Publicerad av

Publicerad datum