logo

Företagsbesök hos Hemgården

Mycket nytt på Hemgården!

Jens Fischer, Maria Pettersson, Erik Everbink och Lars Sätterberg framför nybygget som håller på att ta form.

Det var riktigt nya bekantskaper som stiftades på vårt besök hos Hemgården. Maria Pettersson är ny vd sedan två veckor tillbaka och ny platschef sedan i somras är Erik Everbrink. Lägg därtill att Lars är ny utvecklingschef sedan tre veckor tillbaka och Jens tillträdde sin post vid årsskiftet Inte utan att undertecknad kände sig som en veteran med drygt fyra år på jobbet. Med denna bakgrund handlade besöket mycket om att stifta bekantskap och informera varandra om olika saker.

Hemgården, eller August Larsson AB som företaget heter, har idag 55 personer på plats i Råda och 5 i Karlstad. En stor arbetsgivare i vår kommun som nu verkligen satsar mot framtiden med den utbyggnad av lokalerna som nu sker. När lokalerna med dess utrustning är i drift räknar man med att i stort sett kunna fördubbla produktiviteten. En del i detta handlar om att man tar hem sådant som producerats på andra anläggningar i Sverige till Råda. Men kommer också öka produktionen av de produkter som redan finns på plats.

Kul att ta del av framåtandan som är i företaget och vi ser fram mot invigningen framåt våren hälsar Jens Fischer-kommunalråd, Lars Sätterberg-utvecklingschef och Fredrik Igelström-näringslivsutvecklare.

Sidansvarig

Senast ändrad