logo

Företagsbesök med Pixedit

Anders kom på besök!

Anders Nordén, ägare av Pixedit Sverige AB

Pixedit är företaget som håller koll på företagets/organisationens dokumenthantering. Mycket när det gäller från pappersform till digitalt (gamla ritningar och andra dokument) men även nyproduktion av kartor och annat.

Anders Nordén driver sitt företag Pixedit från hemmet i Uvanå och har så gjort sedan starten 2002. Pixedits moderbolag finns i Norge och har en stor del av marknaden där, i Sverige är det mindre. Anders har dock fullt upp med att ge service till dessa och se till att det flyter på. Han berättar att det faktiskt är väldigt lite support när kunden väl installerats och är igång, sedan kan det mer handla om hjälp med utveckling och annat.

En utmaning genom åren har varit datauppkoplingen. Stora filer ska laddas upp och sändas iväg. Det finns inget bredband i Uvanå men det har ändå gått att lösa genom åren och den luftburna uppkopplingen han har nu fungerar ganska bra.

Vi tackar Anders för att du kom till stadshuset och berättade om ditt företag hälsar Jens Fischer-kommunalråd och Fredrik Igelström-näringslivsutvecklare.

Sidansvarig

Senast ändrad