logo

Trevlig after work


På bilden syns från vänster Erik Helgesson, Trees van Alpen, Anna Brokvist, Pär Säfström, Håkan Lindh, Malin Lindh och bakhuvudet på Dick Haglund.

Uddeholms hotell bjöd på god mat och trevlig miljö när näringslivet hade after work på torsdags kvällen. Drygt 30 personer deltog och det utbyttes erfarenheter och historier runt borden. Efter middagen förflyttade sig sällskapet en trappa upp för kaffe och där berättade Christer Rådeström, ansvarig på hotellet, om verksamheten. De kinesiska ägarna vill fortsätta att satsa på anläggningen och Christer berättade att fokus kommer ligga på konferens och sommarturister.

Presentation av Hagfors Event var nästa punkt. Malin, Håkan, Magnus, Elin och Anna är gänget bakom Superstar som i år körs för femte året. Det är rejält tillkryddat med föreläsning av VM guldmedaljören Daniel Ståhl och hans tränare. Det kommer vara två föreläsningar, 28 februari för näringslivet och 29 februari för allamnänhet och föreningar. Superstar är en del av deras verksamhet och det är även flera andra.

Tack alla för en trevlig kväll!

Sidansvarig

Senast ändrad