logo

Värmlands Arbetskraft – vägen till arbete eller studier

Bild på en kvinna.

Maria Stålberg är projektledare i Hagfors kommun för projektet Värmlands Arbetskraft.

Projektet Värmlands Arbetskraft riktar sig till dig som är mellan 15-29 år och som vill arbeta eller studera. Det finansieras av Europeiska socialfonden (ESF). Projektet pågår fram till och med mars 2022. Förutom Hagfors finns det i fyra andra värmländska kommuner.

undersida bild

Är du mellan 15-29 år och vill arbeta eller studera? Men inte är redo för de krav som ofta ställs på arbetsmarknaden. Då finns projektet Värmlands Arbetskraft för dig.

Målsättningen med projektet är att ge ungdomar och unga vuxna stöd och hjälp att komma närmare arbetsmarknaden. Det kan vara genom att få vägledning inför studier eller arbete, stödjande samtal, att göra studiebesök, ha en praktik eller få hjälp i kontakten med myndigheter. Social träning, friskvård och hälsofrämjande aktiviteter är också exempel aktiviteter som kan ingå i projektet.

Du deltar i projektet utifrån dina egna behov och förutsättningar. Hagfors, Eda, Grums, Säffle och Karlstads kommun ingår i projektet. Det finansieras av Europeiska socialfonden och pågår fram till och med maj 2022.

Är du intresserad av projektet kontakta Maria Stålberg, projektledare i Hagfors kommun för Värmlands Arbetskraft.

Sidansvarig

Senast ändrad

KONTAKT

0563–185 00
Måndag–fredag 08.00–16.00
Lunchstängt 12.00–13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se

Följ Hagfors kommun på facebook.