logo

Intresserad av att upplåta mark för etablering av laddstolpar?

undersida bild

Hagfors, Forshaga och Munkfors kommuner jobbar just nu med en plan för att hjälpa till med och förenkla etableringen av publik laddinfrastruktur för eldrivna personbilar. Syftet med planen är att underlätta för intresserade aktörer/leverantörer att etablera sin service i vår kommun.

Planen ska peka ut och ge svar på vilka områden som är lämpliga att etablera laddare på och vilka förutsättningar som råder på platsen. Kommunerna har startat med att välja ut platser på kommunal mark som anses vara lämpliga utifrån näringslivets och besöksnäringens behov.

Lämna dina kontaktuppgifter
Vi vill nu även skicka frågan till er företag och organisationer för att se om det finns ett intresse av att låta en extern part installera en publik laddstation för elbilar på er mark. Isåfall finns möjlighet att lägga till era kontaktuppgifter i en bilaga till laddinfrastrukturplanen. Den syftar till att förmedla kontakten mellan markägare och intressenter och leverantörer av laddinfrastrukturtjänster på annan mark än kommunens. Utgångspunkten är att sprida ut möjligheterna för etablering av laddstolpar. Det kan vara centralt i tätorterna eller på platser där annan service finns eller vid olika aktivitetsplatser.

Vill du finnas med på kontaktlistan? Hör isåfall av dig till:

ulrika.thoren@forshaga.se, 054-17 22 36 eller liisa.larsson@hagfors.se, 0563-185 00.

Viktigt! Du förbinder dig inte till något utan det är helt enkelt bara en förmedling av kontakt.

Sidansvarig

Senast ändrad

KONTAKT

0563–185 00
Måndag–fredag 08.00–16.00
Lunchstängt 12.00–13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se

Följ Hagfors kommun på facebook.