logo

Övriga idrotter

Bild med tre olika motiv, en person som simmar i badhuset, en person som spelar bowling och flera personer som sitter vid datorn.

Vill du satsa mer på din idrott?

LIU – Människan och atleten
Människan och atleten vänder sig till dig som är intresserad av idrott och tillhör en förening med tränare. Alla idrotter går att kombinera med vår egen lokala idrottsutbildning.

Du bör vara tävlingsaktiv eftersom delar av kurserna inriktar sig på tävlingsförberedelser. LIU ger dig möjlighet att kombinera ditt skolarbete med ditt idrottande.

Just nu har vi elever som är aktiva inom skytte, fotboll, orientering, e-sport, och ridning. Om du är aktiv inom en helt annan idrott så kan du också söka.

Du har ett pass per vecka med fysisk träning och teori på skolan samt genomför övrig träning i hemmaklubben. Du väljer din idrott utifrån ditt specialområde.

Instruktörerna inom våra idrotter jobbar tillsammans med dig och din föreningsledare för att du ska kunna utvecklas inom just din idrott. Det unika hos oss är att det är en mötesplats för alla olika idrotter och att även du som utövar en idrott med få aktiva kan kombinera din idrott med studier. Möjligheten att träffa och utbyta erfarenheter med andra idrottare är en tillgång i din egen utveckling.

Sidansvarig

Senast ändrad

KONTAKTUPPGIFTER

Instruktör
JoakimJönsson
joakim.jonsson@edu.hagfors.se

 

Studie- och yrkesvägledare
Karin Pihlström
0563-188 70
karin.pihlstrom@edu.hagfors.se