Älvstrandsgymnasiet

Vad är din dröm?
Vill du bli läkare i Tokyo, journalist i Stockholm, bilmekaniker i ett
rallystall eller vill du kanske starta eget?

Oavsett vad du drömmer om så kommer vi på Älvstrandsgymnasiet att hjälpa dig i rätt riktning och vi kommer ha väldigt roligt tillsammans.Som elev på Älvstrandsgymnasiet får du frihet att påverka din egen
situation och din egen framtid.

Innebandygymnasiet i Hagfors är känt i hela Sverige som ett drivhus för de bästa innebandyspelarna. Våra tränare Sergei Fokin och Ulf Weinstock på ishockeygymnasiet har spänt bågen högt och kommer att göra allt för att du ska utveckla dina färdigheter. Dessutom får du en högklassig utbildning i något av våra tio program. Har du vad som krävs? Anta utmaningen!

Älvstrandsgymnasiet har fått många priser och utmärkelser de senaste åren. Du som väljer något av de tekniska programmen eller Vård- och omsorgsprogrammet ska veta att dessa är anslutna till College Värmland - här är arbetsgivaren direkt med och påverkar utbildningens utformning, för att du som elev ska få de bästa förutsättningar för att få anställning eller studera vidare efter studentexamen.

Du som drömmer om att starta eget får testa att starta, driva och lägga ner ett företag i samarbete med Ung Företagsamhet. Vi har ett jättebra samarbete med olika företagare, dessa fungerar som mentorer under ditt UF-år och hjälper dig med värdefulla kontakter inför framtiden.

Du är varmt välkommen till oss!