logo

Affärsutveckling

Här finns användbar information för dig som har planer på att starta eget eller har ett nyetablerat företag. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig att finna rätt väg framåt!

Verksamt.se är en gemensam websida för Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket för dig som driver eller vill starta företag. Du får information från myndigheter och tillgång till massor av nyttiga e-tjänster, till exempel att göra en affärsplan. Det finns även en varaiant för Värmland, verksamt.se/varmland Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., där du via en sökmotor kan finna det du söker.

Almi företagspartner erbjuder rådgivning och finansiering till dig som vill utveckla ditt entreprenörskap och förverkliga idéer. Ditt närmaste Almi-kontor att besöka finns i Karlstad.

Exportrådet gör det enklare för svenska företag att växa internationellt. Du får hjälp med information och strategisk rådgivning. Genom konsulter på både den svenska och den internationella marknaden får du handfast hjälp att etablera dig utomlands. Din kontaktperson för Exportrådet finns i Karlstad.

Företagarna är en av landets största företagarorganisationer och kan hjälpa dig som enskild företagare med rådgivning, försäkring och företagsnätverk. Företagarna Hagfors är en del av Företagarna Värmland och Företagarna Sverige.

IUC Stål & Verkstad hjälper till att utveckla nya affärsmöjligheter, produkter och teknik inom den industriella sektorn och den industrinära tjänstesektorn.

Publicerad av

Senast ändrad

KONTAKTUPPGIFTER

Utvecklingschef

Lars Sätterberg
0563-187 76
lars.satterberg@hagfors.se

Näringslivsutvecklare

Fredrik Igelström
0563-187 43 fredrik.igelstrom@hagfors.se