logo

Friskvård och folkhälsa

Kvinna som går i skogen

Hagfors kommun arbetar för att du som bor i kommunen ska en bra hälsa och vara så frisk som möjligt. Vi ger bidrag till Friskvården i Värmland som har en hälsokonsulent anställd och finns i Vårdcentralens lokaler i centrala Hagfors. 

Friskvården i Värmland arbetar med att stödja personer som vill förändra och förbättra sina mat- och motionsvanor. De erbjuder hälsoundersökningar, konditionstest, rådgivning och motionsverksamhet.

Du kan själv ta kontakt med hälsokonsulenten eller få en kallelse när du ordinerats fysisk aktivitet (FaR). Du kan även anmäla dig till motionsgrupper.

Läs mer på friskvårdscentralens hemsida:

Hagfors friskvårdscentral Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Hälsokonsulent

Barbro Aldrin (vikarie)
Friskvården i Värmland
Telefon: 010-476 47 68

E-post: barbro.aldrin@ihvarmland.se

Besöksadress: Vårdcentralen Hagfors
Postadress: Sjukhusvägen 22
683 33 Hagfors

Aktuellt

Vill du bli mer hälsosam, men vet inte hur du ska komma igång?

För att hjälpa dig har Friskvården Värmland, Region Värmland och Hagfors kommun tillsammans tagit fram en bingobricka för varje sommarmånad full med hälsotips att inspireras av. Utmana dig själv, din släkt, dina kompisar eller dina kollegor och bli mer hälsosam på köpet. Sätt gärna själv upp ramar och belöning för hur spelet ska se ut hos dig.

När du har utfört och kryssat alla uppdrag skickar du in bingobrickan till Madelene Warg på kommunrehab Hagfors för att delta i månadsvisa utlottningar av olika priser.

LYCKA TILL!

Mejla brickan till madelene.warg@hagfors.se eller skicka per post till Madelene Warg, Geijersholmvägen 2, 683 80 Hagfors.

Sidansvarig

Senast ändrad

KONTAKT

0563–185 00
Måndag–fredag 08.00–16.00
Lunchstängt 12.00–13.00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se